SabrinaSabrina's Terrifying Adventures komt naar de conclusie: Netflix heeft bevestigd dat het vierde seizoen ook het laatste van de serie zal zijn.

De showrunner Roberto Aguirre-Sacasa ha commentaar bedankt alle insiders:

“Werken aan Sabrina's Terrifying Adventures is vanaf dag één een ongelooflijke eer geweest. Ik ben de crew, schrijvers, redacteuren, assistenten en iedereen die zoveel liefde heeft gestoken in deze duistere showdroom meer dan dankbaar. Ik ben ook onze partners Netflix, Warner Bros, Berlanti Television en Archie Comics dankbaar dat ze ons het verhaal hebben laten vertellen dat we wilden, de manier waarop we wilden. We kunnen niet wachten tot iedereen het vierde deel ziet. '

De serie over de beroemde heks, gespeeld door Kiernan Shipka, is een duistere herinterpretatie van de meest gezinsvriendelijke serie die hij zag Melissa Joan Hart als Sabrina en bestaat officieel uit twee seizoenen, verdeeld in 4 delen. Wat de komende maanden wordt uitgezonden, is dus de laatste.