World of Warcraft: Shadowlands, de nieuwste uitbreiding van de onsterfelijke MMO van Blizzard staat op het punt te arriveren en daarmee komt een reeks nieuws voor de game. Naast ondersteuning voor opties RTX, de titel ondersteunt een nieuwe monteur die spelers helpt hun personage aan te passen.

Tijdens de laatste Update voor ontwikkelaars, is deze nieuwe monteur genoemd Soulbinds en het is min of meer een verbeterde versie van de klassiekers vaardigheidsboom  waarmee u niet alleen uw beschikbare vaardigheden kunt aanpassen, maar ook kunt deelnemen aan de nieuwe verbonden geïntroduceerd in deze nieuwe uitbreiding: Bolwerk, Maldraxxus, Ardenweald e Revendreth.

World of Warcraft Shadowlands SoulbindsWorld of Warcraft: Shadowlands komt aan tijdens Herfst 2020, Met een beta aankomst volgende week. Verder is het mogelijk acquistare de Collector's Edition die er een zal bevatten nieuwe houder, digitale bonussen e een abonnement van 30 giorni.