Pokémon GO werd binnengevallen door de twee historische leden van Team Rocket. Hier leest u hoe u de geliefde / gehate Jessie en James kunt vinden in de mobiele titel.

De twee tragikomische karakters staan ​​nu in de mobiele titel van Niantic Labs, maar hoe vind en versla je ze? Zoals te zien is in de korte trailer hieronder, moet je eerst de ballon van de GO Rocket-team (zo hernoemd voor de gelegenheid), en op dit punt begint het echte gevecht.

Je kunt het opnemen tegen een van de twee leden van de criminele groep onder leiding van Giovanni, zonder keuze tussen Jessie en James. Het gevecht zal niet erg complex zijn en blijft op dezelfde moeilijkheidsgraad als de rekruten, maar het zal goede beloningen ontgrendelen: als je James verslaat, kun je een Chromatische koffingterwijl ik neerhaal Jessie krijg je de kans om chromatische Ekans te vangen.

Het succes van Pokémon GO vertoont geen teken van stoppen, ook dankzij de voortdurende ondersteuning van Niantic Labs.