Zoals verwacht van de afbeelding circuleerde verder Instagram Zondag 12 juli tijdens de Ubisoft Forward de releasedatum van Assassin's Creed Valhalla. 

Het nieuwe hoofdstuk van de sage is vanaf nu beschikbaar 17 november 2020. Het kan worden gespeeld op zowel Xbox One als PlayStation 4, maar ook op pc en Google Stadia. De speler speelt Eivor (die zowel mannelijk als vrouwelijk kan zijn), een Vikinghoofdman die zijn clan van Noorwegen naar Engeland wil leiden om een ​​nieuwe plek te vinden om te wonen.

Een nieuw lek uit Assassin's Creed Valhalla toont ons een baasgevecht

Assassin's Creed Valhalla het zal ook uitkomen PlayStation 5 en Xbox Series X, en voor de microsoft console de Slimme bezorging. Koop de Xbox One-game om de Xbox Series X-versie gratis te spelen nadat je de nieuwe console hebt gekocht.

Die op de releasedatum van Assassin's Creed Valhalla het is slechts een van de vele lekken die Ubisoft in de dagen voorafgaand aan dit evenement afgeslacht hebben.