Ghost of Tsushima wordt binnen enkele dagen uitgebracht en om het wachten te misleiden, geeft Sony je een dynamisch thema voor je PS4. Hier is hoe je het kunt krijgen.

Het gloednieuwe thema is al in volledig gratis vorm beschikbaar via PlayStation Store, en om het te verkrijgen, voert u gewoon de volgende code in de daarvoor bestemde sectie in: 8T2T-CRNJ-FM72. Eenmaal ingewisseld, start u gewoon de download om deze naar uw consoles te downloaden en beleeft u de Ghost of Tsushima-ervaring nog intenser. Bovendien werd de titellanceringstrailer dezelfde dag uitgebracht. Je kunt het hieronder zien.

We herinneren je eraan dat de nieuwste Sucker Punch-inspanning beschikbaar zal zijn vanaf 17 juli exclusief PS4. Ben je klaar om de Mongoolse hordes het hoofd te bieden met welke middelen dan ook?