Niet vergeten Crayta? Deze leuke game-editor is beschikbaar op Google Stadia blijft consensus opbouwen en lijkt de eerste te zijn geworden moordenaar applicatie voor het Google-platform. Het lijkt er inderdaad op dat iemand deze mega-tool heeft gebruikt om opnieuw op te bouwen de Assassin's Creed: Valhalla-demo die een paar dagen geleden werd getoond.

Assassin's Creed Valhalla Preview op Stadia van stadions

In deze door gebruikers geüploade video Inspanning 6399kunnen we zien hoe een deel van de kaart die in het spel wordt getoond, binnen een paar uur perfect werd gerepliceerd in de editor, compleet met scripts die zijn gewijd aan de klassieke acties van de hoofdrolspelers van de serie Ubisoft.

Het beste gedeelte? Deze demo is speelbaar. Wees gewoon lid van de service Stadia Pro en log in deze link om deze gekke creatie met je eigen handen te ervaren.