Vandaag heeft Square Enix aangekondigd dat de volgende War Table van Marvel's Avengers zal beschikbaar zijn op 29 juli op 19: 00en biedt een exclusieve preview van de bètaprogramma di Marvel's Avengers, arriveert op 7 augustus.

The War Table biedt je een wereldpremière van nieuwe trailers en informatie over de komende game met je favoriete superhelden. De eerste War Table debuteerde op 24 juni en onthulde een nieuwe gameplay-video met Thor, details over de belangrijkste vijand van de game, MODOK (Mental Organism Designed Only for Killing), en nieuwe informatie over de War Zones, de teammissies van de game. , inclusief hun structuur en het vermogen om samen te werken om machtiger te worden.

Op 29 juli was de tweede Oorlogstafel van Marvel's Avengers illustreert wat u kunt verwachten van het aankomende bètaprogramma van de game, kom op 7 augustus. Fans zullen nieuwe exclusieve video's kunnen ontdekken die bepaalde inhoud in de bètaversie van de game zullen verkennen, evenals achter de schermen over het ontwerp en de creatie van Marvel's Avengers. Attente fans zullen enkele details kunnen zien die anticiperen op toekomstige inhoud en aankondigingen.

BETA DI-PROGRAMMA DE AVENGERS VAN HET MARVEL
Het bètaprogramma van Marvel's Avengers begint op 7 augustus exclusief voor PlayStation 4-spelers che hanno het spel vooraf bestelden dat zal zo zijn beschikbaar tot 9 augustus. De 14 augustus, zal de bèta beschikbaar zijn voor alle spelers PlayStation 4 tot 16 augustus.

De bèta voor degenen die vooraf hebben besteld Marvel's Avengers voor Xbox One en pc begint het op 14 augustus en is het beschikbaar tot 16 augustus.

Ten slotte is de bèta op 21 augustus beschikbaar voor alle PlayStation 4-, Xbox One- en pc-spelers, tot 23 augustus.

Ben je er klaar voor?