Zoals al jaren het gerucht gaat, komt Uncharted naar de bioscoop. Het filmen is eindelijk begonnen en de eerste foto van de set verschijnt.

Het plaatsen van de foto was niets minder dan Tom Holland, de jonge acteur die beroemd werd omdat hij de rol van Spider Man speelde in het Marvel Cinematic Universe en die de rol van de geliefde hier zal spelen Nathan Drake. De foto 'gestolen' van de set toont zijn vaste stoel vergezeld van het schrijven Nate, verkleinwoord dat waarschijnlijk in de film zal worden gebruikt om te verwijzen naar deze jonge versie van de hoofdpersoon van Uncharted.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dag één #start

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@ tomholland2013) op

Eindelijk begon de filmdag, na het verlies van scenarioschrijvers, regisseurs en opnieuw een uitstel Covid-19. We zullen zien of de avonturen van de dief net zo spectaculair zullen zijn als in de videogame-tegenhanger.