No Man's Sky verandert in Death Space met de nieuwe update Verwoesting. De titel van Hallo Games blijft steun ontvangen na de eerste plons en de wedergeboorte ervan No Man's Sky Beyond.

In deze nieuwe update kunnen spelers goden verkennen konvooien verlaten door de hele melkweg en procedureel gegenereerd. Binnen deze konvooien zullen er ook vitale objecten en materialen zijn om hun faciliteiten bij te werken.

Naast nieuwe plunderingsmogelijkheden, verlaat Desolation de kleurrijke stijl die de titel kenmerkt om een ​​stemming te omarmen die lijkt op de eerder genoemde Visceral Games-serie en vergelijkbaar is met films zoals Vreemd di Ridley Scott, nieuwe wezens toevoegen die deze verlaten structuren zullen binnendringen.

Voor meer informatie en patch-notities kunt u kijken op Officiële site.