Bungie heeft officieel meegedeeld dan de nieuwe uitbreiding van Destiny 2, Beyond the Light, het zal naar terugkeren November 10. De ontwikkelaars hebben de vertraging gerechtvaardigd met de wens om de uitbreiding te perfectioneren.

Uit de blog lezen we:

“Als het eerste hoofdstuk van een nieuwe trilogie van uitbreidingen, markeert Oltre la Luce het begin van een nieuw tijdperk van Destiny 2. Een zeer interessante en geweldige nieuwe functies wachten op de spelers. Zoals altijd is het ons doel om een ​​fantastische en leuke uitbreiding voor onze fans te creëren. Om deze reden, dat wil zeggen om te doen wat het beste is voor de game, stellen we de lancering liever uit. "
De uitbreiding zou oorspronkelijk uitkomen 22 september. Hoewel de uitbreiding is uitgesteld, is de Content Vaulting het begint echter op deze datum.
“De afgelopen maanden waren een enorme uitdaging die tijdens deze pandemie zal voortduren. We leerden samen creëren op een andere manier, fysiek afstandelijk van elkaar. Ondanks de obstakels, we willen een kwaliteitsniveau blijven garanderen dat onze fans volledig tevreden stelt."