'Weet u wat onze branche nodig heeft? Van een vervolg op Mario Kart: Double Dash, alleen in plaats van Mario en Luigi plaatsen we welvarende anime-meisjes. " Dit moeten de woorden zijn geweest van wonderbaar voordat de ontwikkeling van Kandagawa Jet Girls.

Ontwikkeld door dezelfde makers van de serie Senran Kagura, Kandagawa is gebaseerd op de naamgenoot anime en neemt de speler mee in de wereld van de waterraces. Controle over een van de 8-teams beschikbaar, moet je je een weg banen in steeds complexere circuits met een hoog adrenaline-niveau.

Onnodig te zeggen dat de belangrijkste attractie van het spel de gewaagde hoofdrolspelers vrouw. Elk team bestaat uit twee meisjes: één achter het stuur en de andere die het vuurwapen hanteert. Deze laatste kan de kaarten op tafel op elk moment via zijn eigen kaarten herschikken speciale beweging.

Ten slotte zal Kandagawa, volgens de traditie met betrekking tot dergelijke titels, een Story Mode ed Maatwerk opties op de valse lijn van Senran Kagura, naast 4 minigames gerelateerd aan de pure fanservice.

Kandagawa Jet Girls komt in de digitale winkels van PlayStation 4 e PC de volgende 25 Augustus 2020.