De laatste van ons 2 stond centraal in veel kritiek, min of meer verstandig, maar een van de eerste problemen waarmee hij te maken kreeg, was de beschuldiging van snacktijd tijdens de ontwikkeling van hetzelfde door Naughty Dog.

Al maanden en maanden geleden was er sprake van slopende werktijden voor ontwikkelaars, met beschuldigingen tegen Neil Druckmann en de "bovenste verdiepingen" van het softwarehuis. Druckmann kwam zelf tijdens interview, naar de woorden van een Kotaku-journalist die ook had beschreven de werkomgeving als "giftig".

Neil Druckmann gaf daarom toe dat hij het werk niet goed in evenwicht kon brengen met het welzijn en het leven van zijn werknemers, maar dat het extra werk was niet alleen het resultaat van zijn verzoeken. De vice-president van Naughty Dog heeft namelijk verklaard dat de liefde voor het vak ertoe heeft geleid dat veel werknemers uit eigen vrije wil aan het spel hebben gewerkt buiten de normale werkuren, vooral als het ging om het implementeren van de toegankelijkheidsfuncties.

Desondanks beloofde Neil dat nog steeds voor de volgende wedstrijden zal het van aanpak veranderen en die externe hulp zal vragen om sommige aspecten van zijn studie te managen, om te veel stress voor werknemers te vermijden.

Op dit moment alleen woorden, maar de intenties lijken goed. Wat denk je?