De droom in de la van elke speler is natuurlijk om een ​​echte studio te bezoeken, maar in de praktijk - of het nu voor de afstand is of voor recente gebeurtenissen - hebben we het over een droom die voor velen zo zal blijven. CD Projekt RED, game-ontwikkelaar WEINIG BEKEND zoals The Witcher en Cyberpunk 2077, probeer deze barrières te overwinnen door de deuren van het softwarehuis a te openen Google Maps, door middel van een virtuele tour door Street View.

CD Projekt RED Cyberpunk 2077 Keanu ReevesDoor deze link in feite zal het mogelijk zijn om te navigeren binnen het teamhoofdkwartier in Warszava, Polen. Vanaf de ingang kunt u een kleine rondleiding binnen maken cafetaria, totdat je bij vergaderzalen en wat interessanter dan het gebouw. Het is duidelijk dat sommige gebieden niet kunnen worden onderzocht, maar het is nog steeds een interessant idee en dat zou in de toekomst kunnen worden uitgebreid.

Wie weet, misschien konden we de komende maanden het interieur van het gebouw in Street View zien square Enix o Nintendo. Wie weet ...