Dat is geen mysterie sonisch, de snelste egel van de videogames, is de duivin met de gouden eieren van SEGA. In de afgelopen jaren bleef de serie zweven tussen ups en downs, en vond opnieuw succes met Sonic Mania en bewijst eens te meer dat er een markt is voor de klassieke 2D-platforms.

In dit verband tijdens een recent interview met Otaquest, de directeur van het Sonic Team Takahashi Iizuka sprak over de onmiddellijke toekomst van de mascotte SEGA en zei dat hij dat wilde zorgen voor van de 2D- en 3D-titels van de serie.

SAW Sonic 2D 3D Sonic Team'Het onderscheid is niet lang geleden begonnen classic e modern, begonnen in 2011 met Sonic Generations. Al eerder was er, samen met de 3D-serie, veel vraag naar een 2D-actiespel zoals de serie Bevorderen. We dachten er in eerste instantie aan om de oude Sonic voor één project terug te brengen naar het project ter ere van de twintigste verjaardag, maar toen kwam het verzoek voor een nieuwe zelfstandige titel, die in 20 Sonic Mania werd. We willen in de toekomst onze twee herhalingen verzorgen. "

Kortom, SEGA staat op het punt het 30-jarig jubileum van zijn mascotte te vieren. Dat het tijd is voor de aankondiging van een nieuwe titel? Of meer dan één?