Online zichtbaarheid is nu essentieel geworden voor elke instelling, inclusief legers. De afgelopen weken echter het Amerikaanse leger heeft op dit gebied een opmerkelijke geest van initiatief getoond.

Het benoemde kanaal gebruiken Esport-team van het Amerikaanse leger het Amerikaanse leger begon live uit te zenden Trekken. De kanaalchat werd voorspelbaar overspoeld met protesten, waarbij verschillende gebruikers werden uitgesloten van het noemen van i oorlogsmisdaden gepleegd in het verleden door het Amerikaanse leger.

Maar na de aanvankelijke verontwaardiging over het zien van soldaten speel Call of Duty en sprekend over het leven van de loopgraaf, hebben veel toeschouwers een ander vreemd initiatief opgemerkt. Een wedstrijd genaamd "Register van Win“Waar je door het invullen van een online formulier een gamepad kon winnen Xbox Elite-serie 2. Het formulier stond eigenlijk een recruiter het leger om contact op te nemen met degene die het heeft ingevuld.

Een de facto oplichterij, die een grote Twitch van de stoel moet hebben geslagen. In een e-mail aan Koatku zei een woordvoerder van het Amazon-platform:

“Volgens onze servicevoorwaarden moet elke promotie op Twitch voldoen aan alle wetten die op vergelijkbare gevallen kunnen worden toegepast. Dit specifieke initiatief respecteert de servicevoorwaarden niet en we hebben dienovereenkomstig de verwijdering is vereist. '

Ondanks deze poging moeten we niet vergeten dat de banden tussen twitch en het Amerikaanse leger zeer nauw zijn. De Amerikaanse krijgsmacht is inderdaad sponsor van het exportmerk Twitch Rivals. Tijdens deze evenementen maken commentatoren vaak reclame voor het leger. Dus misschien kunnen we Twitch vertrouwen wanneer hij ervoor moet zorgen dat de site geen rekruteringsplatform wordt voor de allerjongsten, maar we mogen absoluut geen verdere actie verwachten tegen dit controversiële kanaal.