Heel veel wachten Cyberpunk 2077, na de vele opschortingen wordt het steeds groter, vooral na de vele verklaringen van de ontwikkelaars. Deze keer is praten Pawel Sasko, hoofdontwerper van het spel, en wees erop hoe het is mogelijk om het spel te voltooien, zelfs zonder het hoofdverhaal te voltooien.

Dit zijn van hem woorden:

In The Witcher 3 hadden we een hoofdverhaal en de verschillende subquests die van daaruit vertakten, het is een structuur die we "het oor" noemen. Met Cyberpunk 2077 wilden we in plaats daarvan een andere methode benaderen, "korenaar", met het hoofdverhaal centraal en de verschillende secundaire missies eromheen, met verschillende ontwikkelingen en interpretaties.

De verschillende subplots beïnvloeden het hoofdverhaal zodat je het spel kunt voltooien, zelfs zonder het te voltooien.

Een nieuwe manier om de plot van een game te ontwikkelen: Cyberpunk 2077 het kan een gedenkwaardig spel blijken te zijn, niet alleen technisch, maar ook voor deze nieuwe aanpak.