In de afgelopen paar uur heeft Disney bevestigd dat De Falcon en Winter Solider, de eerste tv-serie gewijd aan het Marvel-filmuniversum die als volgende had moeten uitkomen Augustus in uitgesloten op Disney +, het was officieel uitgesteld tot op heden bestemd zijn.

De show was nog maar een paar weken verwijderd van het filmen toen de sluiting van de gezondheidscrisis in Praag, waar de set zich bevond, werd afgekondigd.

Het is op dit moment nog onduidelijk of dit uitstel van de releasedatum ook van belang zal zijn WandaVision, oorspronkelijk gepland voor de maand December, aangezien de laatste het filmen niet kon voltooien voordat de Covid-noodsituatie begon.

In plaats daarvan het tweede seizoen van De Mandalorian, die al het materiaal voor de pandemie had opgenomen, en die daarom waarschijnlijk zijn releasedatum voor de volgende zal houden Oktober.