Weiss 'aanzienlijke ervaring in de technologie- en entertainmentindustrie omvat zijn huidige rol als algemeen partner en voorzitter van Global Blockchain Ventures en als voormalig president, Worldwide Operations, Disney Parks and Resorts

DUBAI– (BUSINESS WIRE) -#Blockchaingaming–PlayFuel, het bedrijf dat de kracht van blockchain-technologie naar de gamingwereld brengt, heeft vandaag aangekondigd dat Al Weiss is benoemd tot voorzitter (niet-uitvoerend) van PlayFuel (PLF) -PFL International FZ-LLC (PlayFuel).

PlayFuel heeft een platform gecreëerd waarmee ontwikkelaars inkomsten kunnen genereren door blockchain-technologie in hun games te integreren. Een belangrijk onderdeel van het platform is het met succes geïntroduceerde PLF-utility-token op basis van de ERC-20-standaard. Spelers van PlayFuel-verbeterde games minen PLF-crypto-tokens door gewoon te spelen. Met tokenized blockchain-gaming kunnen spelers hun tokens in verschillende digitale uitwisselingen van activa verhandelen, terwijl ze vertrouwen opbouwen in het uitwisselen van authentieke in-game items, omdat blockchain valse en repetitieve items verwijdert. Voor game-ontwikkelaars biedt het een manier om eerlijk en betrouwbaar inkomsten te genereren met hun creaties. PlayFuel is van mening dat blockchain-gaming de hedendaagse gaming-industrie zal veranderen in een betere, schaalbaardere en winstgevendere.

"Al Weiss hielp bij het introduceren van 1.3 miljard Chinezen in de moderne vrijetijdsindustrie en entertainmentervaring door Disney-parken te openen in Hong Kong en Shanghai ", aldus de heer Geun-Woo Lee, eigenaar en CSO, PFL International FZ-LLC. "Zijn uitstekende leiderschap als Disney's President of Worldwide Operations voor resorts en themaparken, gecombineerd met een ongeëvenaarde expertise in de cryptobusiness, zal PlayFuel zeker een krachtige impuls geven. "

Al Weiss is de algemene partner en voorzitter van Global Blockchain Ventures, een op blockchain gericht risicokapitaalfonds dat is gericht op investeringen in ontwrichtende, gedecentraliseerde en synergetische technologievelden om de acceptatie in de echte wereld te stimuleren voor economische groei en positieve sociale impact. Daarvoor bekleedde hij meerdere functies bij de Walt Disney Company, met als hoogtepunt President of Worldwide Operations voor Disney's $ 10 miljard + / 95,000 werknemers in Walt Disney Parks and Resorts. Hij is lid van meerdere raden en is een cruciaal onderdeel geweest van vele fusies en overnames in verschillende industrieën.

"Blockchain-technologie heeft het potentieel om vrijwel elke branche te transformeren, en entertainment behoort tot die met het grootste potentieel '', zegt Al Weiss, voorzitter (niet-uitvoerend) van PlayFuel. "Ik kijk ernaar uit om het PlayFuel-team te ondersteunen bij het bereiken van hun ambitieuze doelen om de game-industrie voor spelers, ontwikkelaars en de samenleving als geheel te transformeren. "

Over PlayFuel

PlayFuel brengt de kracht van blockchain-technologie naar de gamingwereld om deze om te zetten in een betere, schaalbaardere en winstgevendere. Het platform stelt ontwikkelaars in staat inkomsten te genereren door blockchain-technologie in hun games te integreren. Spelers van PlayFuel-verbeterde games minen PLF-crypto-tokens door gewoon te spelen. Een belangrijk onderdeel van zijn platform is het PLF-utility-token dat met succes is vermeld op acht topbeurzen: BW, Coinbene, STEX, Crex24, Hotbit, DigiFinex, Bilaxy en Mercatox. Ga voor meer informatie naar playfuel.io.

Contacten

Bill Fallon
bfallon@keatingco.com

Bron BEDRIJFSDRAAD