godslasterlijkMetroidvania met een Souls-achtige afdronk ontwikkeld door het Spaanse softwarehuis De Game Kitchen, ontvangt een nieuwe update via een mini-uitbreiding gratis oproep The Stir of Dawn.

Deze update voegt veel functies toe die door de community zijn aangevraagd binnen het vanillespel. Allereerst komt de klassieke modus aan New Game + en dan a mechanische balans van gioco - de mogelijkheid toevoegen van terugvechten aanvallen van vijanden. Bovendien worden ze toegevoegd nieuwe speelplekken en de optionele functie De drie boetedoening. Met deze optie kunnen spelers manipuleer de moeilijkheid van de titel, om degenen te ontmoeten die de voorkeur geven aan een makkelijker of moeilijker spel.

Eindelijk de belangrijkste toevoeging die de titel volledig zal veranderen: je kunt een hond gooien. The Stir of Dawn komt op alle platforms aan Augustus 4 2020.