Death StrandingGroot succes voor de pc-lancering van Death Stranding. Het werk van Hideo Kojima, gepubliceerd op 14 juli in zijn nieuwe versiehet is inderdaad regelmatig bovenaan de verkoopgrafieken nu een week op Steam en Kojima Productions bedankte de spelers voor de gelegenheid met een tweet gepubliceerd op zijn officiële profiel.

"Heel erg bedankt!

Death Stranding staat sinds de lanceringsdag bovenaan de Steam-hitlijsten! "

Zoals gerapporteerd door Gamepressuur, de game staat bovenaan de ranglijst van de games met de hoogste inkomsten van de afgelopen zeven dagen, achter een verrassende Far Cry 5 (ingegeven door de aankondiging van de zesde hoofdstuk en omdat ze onlangs met een sterke korting zijn voorgesteld) e Sea of ​​Thieves.

Geen officiële gegevens over het werkelijke aantal gekochte exemplaren, maar volgens de gegevens waarover gerapporteerd Steamspy, Death Stranding zou al meer dan 700 duizend exemplaren hebben verkocht alleen in de digitale winkel van Valve. Een echt succes voor een titel met ongeveer 9 maanden op zijn schouders, vooral gezien het ontbreken van verkoopgegevens in de andere winkel, die van episch, waarop de game kan worden gekocht.

Of er nog twijfels waren over het commerciële succes van Kojima Productions (reeds in het verleden door de Japanse auteur zelf opgehelderd), lijkt de nieuwe pc-versie voorbestemd om ze permanent het zwijgen op te leggen.