Met de release van Geest van Tsushima, de nieuwste titel ontwikkeld door sucker Punch e zwanenzang di PlayStation 4, namen de spelers deel aan een avontuur dat zich afspeelde in Feodaal Japan zich voordoen als Jin, de samurai en Jin, de geest. Er verscheen echter een recent lek Reddit toonde een eerste opbouw van de titel en met een setting totaal verschillend.

In deze demo genoemd The Prophecy, zien we een jonge dief genaamd Tavora met de bedoeling te ontsnappen uit een achtervolging bovenop gebouwen in een stad die oosterse esthetiek combineert - dus Samurai enz. - op dat Steampunk. Deze mysterieuze hoofdrolspeler zou dankzij de inzet van zijn vaardigheden onder de vijanden zijn opgekomen Parkour, maar ook dankzij chemische brouwsels.

De demo gaat terug tot 2015 en van vele vibes uit Demo van E3 nooit getoond. Vervolgens zou Sucker Punch weer aan het project gaan werken reconstrueren vanuit het niets en de Geest van Tsushima gaan creëren die we allemaal kennen.