Gepresenteerd tijdens de Blizzcon 2018, Diablo Immortal heeft zoveel over zichzelf gesproken (in negatief) en verdwijnt dan van de radar. Het is tijd om terug te keren naar het onderwerp Adam Fletcher op Twitter dat, reageren aan een gebruiker die klaagde over het ontbreken van nieuws, antwoordde hij.

'Immortal is nog in ontwikkeling. Alpha komt voor Beta.

De games nemen wat tijd in beslag en de oorspronkelijke plannen, het team, de visie en meer kunnen veranderen vanaf het moment van de aankondiging. Het is klaar als het klaar is. Het team doet geweldig werk aan het spel. "

De Alpha-versie werd eigenlijk verwacht voor deze 2020, maar tot op heden is er niets over bekend. De tijden zijn waarschijnlijk verder verlengd vanwege Covid-19, maar wie weet of de vele klachten Activision Blizzard niet opdreven plannen wijzigen.