Arriveert de aankondiging van een nieuw gezelschapsspel dat speciaal is ontwikkeld voor Nintendo Switch en Steam. Drink meer Glurp het stelt de Olympische disciplines op een uitgesproken speelse manier voor met een bepaald besturingssysteem.

In feite heeft de speler volledige controle over de bovenste en unieke ledematen waarmee het virtuele alter ego is uitgerust, door de beweging van de analogen. Gevestigd in een buitenaards sterrenstelsel waarvan de inwoners van plan zijn emuleren de Olympische Spelen op de grond, bijzondere nadruk wordt gelegd op de aanwezigheid van sponsors. Elk van hen lijkt zelfs de mogelijkheid te geven van kleine visuele verschillen en gameplay. Het grote aantal aanwezige sponsors lijkt een meer dan discrete levensduur te kunnen geven.

Drink More Glurp-functies:

- Lokale multiplayer voor 2-20 spelers
- Duizenden combinaties tussen disciplines en sponsors
- Uitdagingsmodus voor één speler met online klassement en herhaling
- STOMME FYSICA
- Nu met meer Glurp!

De titel zal vermoedelijk in een digitale versie op de markt worden gebracht, vanaf de volgende 8 augustus.