Final Fantasy 7 Remake het kwam er uiteindelijk uit en werd meteen een van de best verkochte PS4-titels van het jaar. Maar als het komt het tweede deel? Een interview komt de komende uren binnen het Japanse tijdschrift Famitsu suggereert een kortere ontwikkeltijd dan het eerste hoofdstuk.

Volgens de vertaling van de gebruiker Aitaikimochi, square Enix zou al bezig zijn met dit tweede deel van de reimagination van de avonturen van Cloud & co. Dit zou opnieuw verbinden - volgens een ander deel van het interview - naar de intenties van Tetsuya Nomura om de volgende hoofdstukken te ontwikkelen zo spoedig mogelijk. Werkelijk, door hergebruik van de meesten activa, zou de job pipeline het mogelijk moeten maken dat het vervolg wordt vrijgegeven door 2023.

Maar zal het waar zijn? Zal Square Enix het brood in zo'n korte tijd mee naar huis kunnen nemen?