Grand Piano, is de nieuwe LEGO Ideas 21323 set

Klein, elegant en functioneel.

0

Dat vandaag is gepresenteerd, na het passeren van de Ideeën herziening van de eerste zitting van 2019 de nieuwe LEGO Ideeën set, de Grote piano 21323.

De set bestaat uit 3662 stuks en maakt deel uit van de nieuwe 18+ lijn voor een publiek van volwassen fabrikanten. Dit is een speelbare reproductie van een grote piano geboren uit het idee van een gepassioneerde LEGO en muziek bouwer, die ontworpen en geplaatst het op LEGO-ideeën met het project genaamd "Speelbare LEGO Piano"(Je kunt het vinden door op de link te klikken).

Il Grote piano het is uitgerust met motor en infrarood sensor die worden beheerd door de Smart Hub della serie Aangedreven, zorgen ervoor dat de toetsen echt functioneel zijn en echte muzikale melodieën kunnen reproduceren. Dankzij de autoplay-functie van de app is het mogelijk om automatisch vooraf ingestelde melodieën af te spelen.

Tot de kenmerken van de set behoren: een verwijderbaar toetsenbord met 25 toetsen, dempers en beweegbare pedalen, het deksel dat kan worden gesloten of verhoogd, de verstelbare bank en wielen aan de poten van de piano. De 1 ° augustus 2020 in de LEGO Stores en op de online winkelen voor een prijs van 349,99 €.

Hier zijn de woorden van Donny Chen waarmee hij zijn project presenteerde:

“De vleugel, een van de meest complexe instrumenten aller tijden, is nu in Lego-vorm. Sinds ik muziek begon te leren, wilde ik altijd al een piano bouwen met LEGO-stenen. Mijn studenten hebben me ook verschillende keren gevraagd om de interne werking van een piano te bestuderen. Ik denk dat het geweldig zal zijn om studenten de mechanica van de piano te leren. Ik heb veel mensen het op verschillende manieren zien doen, maar ik besloot om mijn eigen versie te maken, en probeerde het zo goed mogelijk te laten lijken op een echte piano met de juiste verhoudingen. Het bespeelbaar maken van de LEGO piano was mijn belangrijkste doel toen ik dit model ontwierp en tegelijkertijd het meest uitdagende onderdeel van de constructie. Het model afwerken en het zonder problemen zien werken gaf mij veel voldoening. Ik zat daar veel met de toetsen van de LEGO-piano te spelen en stelde me de klanken van een echte piano voor. Dit is een geweldig voorbeeld van de creativiteit en diversiteit van LEGO-stenen. Als ik niet bouw met LEGO-stenen, geef ik les, stem of schrijf ik muziek op mijn piano. Dus toen ik LEGO Ideas voor het eerst ontdekte, wist ik dat ik iets wilde bouwen dat niet alleen mijn twee passies combineerde, maar dat ook visueel verbluffend was. Het is echt een eer om mijn idee tot leven te zien komen door getalenteerde mensen van de LEGO Group en ik hoop dat het alle andere muziekfans die op het idee hebben gestemd op het LEGO Ideas-platform vreugde zal brengen. ”