Zoals elke donderdag zijn de gratis aanbiedingen van deEpic Games Store en komt daarom ook terug Gratis is mooi. De games van deze week zijn de dungeon-crawler Next Up Hero e Tacoma, een interessant avontuur in een verlaten ruimtestation.

“Next Up Hero is een arcade-stijl dungeon crawler ontwikkeld door Aspyr Media, waarin helden vorderen in hun heldendaden, explosief met slagen, explosies, vuurwapens en boemerangs. Kies je held en begin met het opruimen van de kerkers, het verbeteren van uitrusting en het maximaliseren van statistieken. ”

“Zes bemanningsleden woonden en werkten in het ruimtestation Tacoma, smeedden menselijke relaties, dwaalden tussen liefde en rouw en stonden samen voor het naderende einde. Ontdek niet alleen wat er met hem is gebeurd, maar wat hen heeft gemaakt tot wie ze zijn, in de rol van interactieve onderzoeker. Het verhaal vertakt zich door een reeks interactieve en nagesynchroniseerde geanimeerde scènes die je zullen identificeren met de gebeurtenissen aan boord van Tacoma. Verken het station van Tacoma in zowel tastbare als virtuele realiteit. Ontgrendel de sloten op deuren en lades om betekenisvolle objecten, aantekeningen en tentoonstellingen te ontdekken, terwijl je de digitale interacties tussen de bemanningsleden en de gedachten van elke persoon bekijkt. Elk aspect van de ervaring van de bemanning aan boord van Tacoma maakt deel uit van uw onderzoek. '

Om de games te downloaden, heb je een Epic Games-account nodig en bezoek je de pagina's die aan de titels zijn gewijd: Next Up Hero e Tacoma. Het aanbod blijft geldig tot 30 juli 2020.