De afgelopen uren op het officiële account Twitter van PlayStation Dat heeft Sony aangekondigd Geest van Tsushima is de IP PlayStation 4 col geworden beste debuut gedurende de hele generatie op het niveau van verkochte exemplaren.

Geest van Tsushima

De open wereld die de speler naar een prachtig feodaal Japan brengt, heeft in feite het indrukwekkende cijfer van verkocht 2.4 miljoen eenheden in de eerste drie dagen van lancering en versloeg daarmee alle andere exclusieve IP's die in dit gen zijn geboren, zoals Horizon Zero Dawn en Days Gone.

Ondanks de verschillende zorgen die de titel vóór de release vergezelden, Geest van Tsushima bleek weer een winnende hit op PlayStation te worden, en als je meer wilt weten, zoek dan het volgende link onze recensie van de laatste poging van Sucker-punch.