Gisteren, tijdens een speciaal evenement, belichtte Microsoft enkele titels die uitkomen op de Xbox Series X, de next-gen-console van het bedrijf, en onder deze games vinden we ook de langverwachte Halo Oneindig.

Helaas de getoonde gameplay liet de meeste fans teleurgesteld, met een echt middelmatige technische sector, in sommige opzichten zelfs lager dan die van Halo Reach, game van 2010. De controverses op het web braken duidelijk los, maar om de harten te kalmeren probeerde hij het Aaron GreenbergIn de loop van interview, waarin staat dat de getoonde gameplay was geregistreerd door een oude build.

Dit zijn zijn woorden:

We zitten midden in een wereldwijde pandemie. Het is juli en we zijn nog lang niet van start. Dus je hebt een onvoltooide versie van de game gezien. Dat gezegd hebbende, de stream was 1080p, daarom hebben we een andere stream uitgebracht met 4K / 60fps. Ga het bekijken.

De kracht en graphics van Xbox Series X in een stream laten zien is echt moeilijk, dus ik nodig je uit om de video te bekijken met 4k en 60fps. 343 Industries werkt goed en boekt elke week vooruitgang: van hier tot Kerstmis wordt het spel steeds beter.

Geruststellende woorden waarvan we hopen dat ze bij de uitgang een basis zullen vinden Halo Oneindig Xbox Series X later dit jaar.