Voor het eerst in lange tijd hebben fans moeten wachten eerste gezicht a Halo Oneindig tijdens de Xbox Games Showcase gisteren. De eerste indrukken variëren van enthousiasme voor het spel tot sterke teleurstellingen voor de onvolledige technische sector en voor enkele keuzes die door worden gemaakt 343 Industries, zoals de opname van enkele open-wereldmechanica die afwezig is in de rest van de serie. Een klein en nieuwsgierig inzicht is de afgelopen uren door de youtuber Alanah Pearce, die de gelegenheid had om de demo uit de trailer te proberen en een praatje te maken met de ontwikkelaars.

Volgens wat Pearce in de zijne rapporteerde video-, Halo Infinite had allang uit moeten zijn, maar de lanceringsdatum is uitgesteld vanwege de kritiek op Halo 5 en de richting die met de laatste titel is ingenomen. 343 Industries heeft in feite besloten meer tijd te nemen om ervoor te zorgen dat dit laatste hoofdstuk veel meer verbonden was met het eerste (en het meest geliefde), en afstand nam van alle meest verafschuwde elementen van de meest recente titels. In de praktijk zou Infinite dat wel moeten zijn een soort "reboot" van de originele Halo, natuurlijk met wat nieuws - we kijken naar jou, enterhaak. De bevestiging dat de bouw in de trailer is ouden dat de technische problemen daarom al grotendeels zijn opgelost.

Halo Infinite zal beschikbaar zijn op Xbox One, Xbox Series X en pc a einde van 2020. Als je de gameplay van gisteren wilt bekijken, nodigen we je uit voor een bezoek Dit artikel.

Halo Oneindig