Tijdens de laatste EA Spelen, Bioware heeft - samen met DICE - een voorproefje gegeven van de game-engine die zal draaien Dragon Age 4, met een suggestieve opname.

Niet echt een teaser of een echte trailer, maar op deze manier heeft Bioware een signaal gegeven aan zijn fans: Dragon Age 4 is in ontwikkeling, hoewel een deel van het team nog bezig is met het herwerken van Hymne. Ondertussen de producent Mark Darrah wilde het publiek op de hoogte houden timing van ontwikkeling.

Met andere woorden: de titel is ja in wording, maar de situatie Covid-19 - vooral in Amerika - voorkomt dat het team beter werkt, gezien de beperkingen die het oplegt Slim werken. Desondanks boekt het team nog steeds veel vooruitgang.

We moeten wachten op verdere ontwikkelingen en hopen dat Bioware dit keer met een project komt geldig en kwaliteit.