Ghost of Tsushima vermaakt duizenden spelers, maar weet je hoe je meer plezier zou kunnen hebben? Naakt over het hele eiland.

Deze merkwaardige bug, waarvan Sucker Punch zelf op de hoogte is, kan worden geactiveerd door de opslagbestanden te wijzigen. Om de bug te activeren, moet je de Invasie set, het pantser dat we in de eerste gamefilm zien en dat later niet meer wordt geladen. Door met de opgeslagen bestanden van het spel te boeien, is het mogelijk om alle aanwezige apparatuur te activeren Geest van Tsushima, verander gewoon een parameter van false naar true. Door dit te doen is het mogelijk om de Invasion Set toe te voegen aan de inventaris en, eenmaal uitgerust, zal het model niet laden, waardoor Jin achterblijft helemaal naakt.

Ben je klaar om hordes Mongolen onder ogen te zien zoals mama dat deed? Als je nog steeds niet zeker bent over het kopen van Ghost of Tsushima, laten we je bij ons achter recensie.