Stopgezet in 2014 ten gunste van PS Vita, PSP (Playstation Portable) is nog steeds een uitstekende console voor degenen die willen kijken naar de retrogaming tegen een redelijke prijs. Gebruikers die de console de afgelopen jaren echter terecht hebben verlaten nadat deze uit de handel is genomen, kunnen er een vinden onaangename verrassing in het lichaam.

Sinds gisteren zijn veel Japanse gebruikers erin geslaagd om in te sturen trending su Twitter de term "PSP's Batterij", verwijzend naar verschillende gevallen waarin de laptop batterij is gekomen opzwellen om volledig te breken.

Als u nog steeds - om welke reden dan ook - uw console gebruikt, kunt u aan deze ongelukkige annulering ontsnappen, omdat veel van de problemen binnen modellen zijn gevonden niet vaak gebruikt. We raden je in ieder geval aan om je PlayStation Portable te bekijken en te overwegen er een te kopen Reserve batterij.