Ook Electronic Arts heeft zich aangesloten bij, samen met Ubisoft e Nintendo, van die exclusieve club genaamd "Ze lekten ons allemaal" na een Twitter account hebben een bètaversie van FIFA 21, het laatste hoofdstuk van de jaarlijkse voetbalreeks.

In deze korte video zien we niet alleen een gameplay en een artistieke richting vergelijkbaar met zijn voorganger, maar ook een nieuwe UI, die de nieuwe kleur toont die is gekozen door merk. Tenslotte maakt een watermerk ons ​​duidelijk dat deze demo is voorbereid op toekomstige evenementen van het testen van en / of previews.

Het is nog niet duidelijk of deze gelekte versie op consoles van de huidige of volgende generatie draait, maar één ding is zeker: afgezien van de presentatie kan dit nieuwe hoofdstuk van FIFA weinig introduceren met betrekking tot de gameplay, maar nu zijn we er min of meer aan gewend.