In deze notulen komt de aankondiging van een prequelserie gewijd aan het universum van The Witcher. Bloedoorsprong, dit is de naam gekozen door Declar de Barra, het zal er een zijn miniserie verdeeld in 6 afleveringen en wordt rechtstreeks verbonden met eerste seizoen van de tv-serie geproduceerd door Netflix vorig jaar.

Gelegen in een elvenwereld 1200 jaar voor de wereld van The Witcher, deze prequel vertelt de oorsprong van de allereerste "witcher" en de gebeurtenissen die leidden tot de fundamentele "samenstand van de sferen", toen de werelden van monsters, mannen en elfen samenkwamen om één te worden.

Declar de Barra zal naast werken als showrunner en als executive producer Lauren Schmidt Hissrich mentre Andrzej Sapkowski hij wordt creatief adviseur voor de serie. Ook bij uitvoerende producenten Jason Brown, Sean Daniel, Tomek Baginski e Jarek Sawko door Platige FIlms.

Daarom zal er geen Geralt zijn, maar The Witcher: Blood Origin belooft belangrijke onthullingen over het universum, gecreëerd door de Poolse auteur.