Ze zijn goed gepasseerd 10 jaar sinds de officiële lancering van StarCraft II, een gesigneerde Blizzard-titel die in feite een voorloper is geworden, evenals een toonaangevende exponent van de eSport-wereld zoals deze nu al enkele jaren is bedacht.

Ter gelegenheid van deze belangrijke datum organiseerden de ontwikkelaars de distributie van een feestelijke patch, de grootste (inhoudelijk sprekend) voor hen onder al die Gratis nooit ontwikkeld.

DE GROOTSTE STARCRAFT II-PATCH OOIT

Updates voor de Galaxy Map Editor, nieuwe bedrijven in de campagne en nieuwe Prestige-talenten voor alle coöperatieve commandanten.

ADMIRE DE STARCRAFT II STARS IN HET WAR CHEST TEAM LEAGUE

De wedstrijden zijn al begonnen! Mis geen seconde van de actie op youtube.com/starcraft. In de War Chest Team League komen negen teams met elkaar in botsing, elk geleid door een professionele commentator die zijn commentaarvaardigheden en kennis van het spel zal opvoeren!

VERHALEN VAN STARCRAFT II

Blizzard zal een reeks nieuwe korte verhalen publiceren die zich afspelen in StarCraft's Koprulu-sector, die elk zullen focussen op één race in het bijzonder, en de eerste zal zijn "One People, One Purpose" van Alex Acks.

DE 10 MOOISTE WEDSTRIJDEN VAN SCII-UITVOER

Leden van het StarCraft II-ontwikkelingsteam vertellen over de iconische momenten, hun favoriete verhalen en de onvergetelijke prestaties van het laatste decennium van StarCraft II-esports.

TOEGANG BELONING: WIT-RA AANKONDIGER

Als je tussen 27 juli en 10 augustus toegang hebt tot de game, kun je gratis een nieuwe presentator ontgrendelen, de hoogste geest van de protoss White-Ra!

De voorwaarden om deze 10 jaar te vieren op een van Blizzard's meest succesvolle titels lijken er allemaal te zijn. Bijzondere nadruk vooral op nieuwe bedrijven, een voor elke missie, waarmee je na voltooiing een extra omroeper kunt ontgrendelen.