Een paar uur geleden a lekken betreffende de afslag op Xbox-serie X di World of Warcraft: Shadowlands, de nieuwste uitbreiding van het online rollenspel ontwikkeld door Blizzard uitgaand in komende paar maanden.

Dit vermeende lek begon ministerie van Justitie Braziliaans en stuiterde vervolgens op verschillende Twitter-profielen en bereikte het hoofd Gematsu en Windows Central - portaal gewijd aan de wereld Microsoft - die vervolgens contact heeft opgenomen met Blizzard voor meer informatie. Hier is hun antwoord:

"We hebben momenteel geen plannen om World of Warcraft: Shadowlands naar de Xbox Series X te brengen. Het platform stond per ongeluk op de website van het Braziliaanse Ministerie van Justitie en is al gecorrigeerd om aan te geven dat de game exclusief op pc is uitgebracht. "

Dus niets te doen: de nieuwste uitbreiding van de Blizzard-titel komt - voorlopig - niet op de Xbox Series X, maar het is nog steeds vreemd dat een ministeriële site - met alle te volgen protocollen - erin geslaagd is deze baanbrekende dia te plegen.