Halo Oneindig heeft veel over zichzelf gepraat, helaas niet om de door Microsoft en 343 Industries gehoopte redenen. De grafische sector leek in feite middelmatig en leek zelfs nog lager dan die van Halo Reach, uitgebracht in 2010.

Om de sociale golf op te vangen, denkt hij er ook over na Domino's Pizza, bekende Amerikaanse keten van pizzeria's, die met een sociale post het maakt ironie juist op de graphics van het nieuwe avontuur van Master Chief.

Zoals we kunnen zien aan de afbeelding die we hebben goed gedetailleerde halve pizza aan de linkerkant, die de huidige generatie consoles vertegenwoordigt, en de andere helft korrelig, wat het volgende gen zou vertegenwoordigen. De zin met de hashtag "Maak je geen zorgen, chef, Domino stelt #haloinfinite nooit teleur"Maakt duidelijk hoe de keten Microsoft en 343 Industries opzettelijk" aanviel ".

Ironie, zeker, maar blijkbaar momenteel Halo Infinite staat echt meer bekend om graphics dan om al het andere.