Konami heeft vandaag de release van aangekondigd Yu-Gi-Oh! Neuron, de eerste officiële begeleidende app van Yu-Gi-Oh! GCC die vandaag wereldwijd gratis beschikbaar zal zijn voor apparaten iOS e Android.

Ontwikkeld om de game-ervaring van Duelists nog aantrekkelijker te maken, de mobiele app Yu-Gi-Oh! Neuron biedt veel functies om spelers te helpen, waaronder het berekenen van levenspunten, het gooien van dobbelstenen en munten en het beheren van het spel. Duelists kunnen hun deck namelijk via de app beheren en scannen met de camera van hun mobiele apparaat, voor een nog meer praktische en snellere game-ervaring.

Met deze nieuwe app kun je Decks in de database opslaan, waardoor het zoeken met de camera nog eenvoudiger wordt. Binnen deze database kunt u kaarten zoeken met de tekst- en pijlkoppelingsfunctie, nog toegankelijker dankzij de mogelijkheid om de kaarten in acht verschillende talen te bekijken. Yu-Gi-Oh! Neuron biedt ook het laatste Konami-nieuws met betrekking tot Yu-Gi-Oh!

De belangrijkste kenmerken van Yu-Gi-Oh! Neuron:

  • Diverse functies ter ondersteuning van de Duelists, waaronder: timer, Life Points-teller, dobbelstenen en toss en epische achtergrondmuziek
  • Deckregistratie is snel en eenvoudig dankzij de beeldherkenningsfunctionaliteit van maximaal 20 kaarten tegelijk
  • Krachtige Deck Editor met functies voor delen
  • Volledige kaartdatabase inclusief eenvoudige zoekfuncties
  • De nieuwste informatie over verboden en beperkte kaarten
  • Het laatste KONAMI-nieuws uit de wereld van Yu-Gi-Oh!
  • Aansluitbaar op uw kaartspel-ID - noodzakelijk om deel te nemen aan het officiële georganiseerde spel