Football Manager 2021
Football Manager 2020 in Touch-versie.

Sports Interactive aangekondigd dat Football Manager 2021 het zal echter later dit jaar worden uitgebracht, maar met een kleine vertraging in vergelijking met het gebruikelijke.

De spelers vroegen zich af of de pandemie op de een of andere manier de verwerking van het jaarlijkse hoofdstuk van de beroemde voetbalmanager zou hebben beïnvloed en het softwarehuis besloot hen gerust te stellen en de situatie te verduidelijken.

Met een bericht verscheen op de officiële blog van Football Manager, de directeur Mijl Jacobson gaf wat uitleg:

“Wat ik vandaag kan bevestigen, is dat er, ondanks alle complicaties, dit jaar nieuwe Football Managers zullen zijn. Ze zullen iets later dan verwacht worden uitgebracht, maar zullen een aantal interessante functies hebben. Hoewel ze anders zullen zijn dan die gepland in januari, toen ik mijn reeks "droomfuncties" voltooide.

Jacobson heeft niet gespecificeerd wat deze functies zouden zijn, maar hij heeft dat gespecificeerd Football Manager 2021 wordt op meer platforms en winkels uitgebracht dan de vorige en dat de realisatie van het spel over het algemeen alleen mogelijk was dankzij de buitengewone flexibiliteit die zijn team toonde.