De nieuwe afspraak met Gratis is mooi het zit vol met verkenning en genre roguelike. Vanaf vandaag, tot volgende week, is het mogelijk om gratis in te wisselen (wederom dankzij deEpic Games Store) de volgende titels:

In de voetsporen van Megaman, 20XX is een roguelike platformgame waar elk level wordt gegenereerd procedureel, waardoor elk spel anders is. En met meer 100 power-ups en de mogelijkheid om je run aan te passen, de titel biedt je honderden uren plezier. De game ondersteunt ook een coöperatieve modus in Crossplay tussen Epic Games en Steam.

De artistieke stijl van Minecraft aannemen, Baronie het is een terugkeer naar roguelike salsa van de first person classic RPG's. Deze titel is ontwikkeld als eerbetoon aan games als Ultima Underworld, System Shock en Daggerfall en is niet alleen speelbaar in singleplayer, maar ook in coöp-modus met je vrienden.

Superbrothers: Sword & Sworcery het is een avontuur vol actie en verkenning, met een hoogwaardige audiocomponent. Ga door een klein mythologisch rijk, gebruik het zwaard om te vechten en roep de "Sworcery" op om mystieke muzikale puzzels op te lossen. De titel bevat een heel muziekalbum bestaande uit Jim Guthrie.

Al deze titels zijn inwisselbaar door naar de spelpagina's of de hoofdpagina van deEpic Games Store.