Halo Oneindig blijft gemengde reacties van het netwerk ontvangen. Na zijn presentatie niet helemaal overtuigend, velen maakten gebruik van de teleurstelling van de fans om te creëren meme of parodieën. Eén gebruiker voelde zich echter geïnspireerd door de trailer, totdat hij deze opnieuw maakte Dreams, de ontwerptool die beschikbaar is op PlayStation 4.

In deze video is de GEWAPENDE gebruiker erin geslaagd om - naar beste vermogen - de eerste paar seconden van de gepresenteerde demo, compleet met het beginscherm, te recreëren. Het idee van de video is gemakkelijk te begrijpen: hoe zou Halo Infinite eruit zien op PS4? Let ook op de zorg van de gebruiker in de kleine details, vooral met betrekking tot het Master Chief assault rifle.

Kortom, zelfs vandaag Dreams bleek een uitstekend hulpmiddel voor het maken van (sorry woordspel) oneindig beschikbare waarden.