De aankondiging van Luca, volgende animatiefilm van Pixar e speelt zich af in Italië in een generieke badplaats, toe te schrijven aan de duidelijke conformatie van het gepubliceerde kunstwerk en voor de geboorteplaats van de auteur van de film, aan de Ligurische Rivièra.

Luca Pixar

Pixar Animation Studios heeft vandaag aangekondigd dat de volgende filmrelease zal zijn Luca. Geregisseerd door de Oscar-genomineerde Enrico Casarosa (De Maan) en geproduceerd door Andrea Warren (Lava, auto's 3), Luca komt op in Amerikaanse theaters op 18 juni 2021.

De originele animatiefilm speelt zich af in een prachtige badplaats aan de Italiaanse Rivièra en is het verhaal van een jonge jongen die een ervaring van persoonlijke groei beleeft tijdens een onvergetelijke zomer, omringd door ijs, pasta en eindeloze scooterritten. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend, maar al het plezier wordt bedreigd door een diep geheim: hij is eigenlijk een zeemonster uit een andere wereld net onder het wateroppervlak.

“Dit is een heel persoonlijk verhaal, niet alleen omdat het zich afspeelt in de Italiaanse Rivièra waar ik ben opgegroeid, maar omdat het vieren van vriendschap de kern vormt van deze film. Vriendschappen uit de kindertijd bepalen vaak de koers van wie we willen worden en het zijn juist die banden die centraal staan ​​in onze geschiedenis in Luca'Zei directeur Enrico Casarosa. “Dus, naast de schoonheid en charme van de Italiaanse zee, zal onze film een ​​onvergetelijk zomeravontuur vertellen dat Luca radicaal zal veranderen.

Wie weet hoeveel "Luca", geboren in Genua, nu de aandacht trekken.