Phil Spencer gooit meer gas op het vuur van Xbox-serie X na de laatste Showcase van Xbox-games en zijn reactie niet bepaald positief met het publiek.

In de laatste aflevering van de Podcast beheerd door YouTuber iJustine, sprak de baas van de Xbox-sectie van Microsoft aanvankelijk over de console achterwaartse compatibiliteit, lovend over het werk van de ontwikkelaars bij het optimaliseren van retrogames voor nieuwe platforms. Bovendien gaf hij toe dat hij het de komende maand verder wil bespreken, Augustus.

Hoewel hij het had over de achterwaartse compatibiliteit van Xbox Series X, zijn velen begonnen deze bewering te koppelen aan de recente lekken met betrekking tot Xbox Series S, een economische versie van het nieuwe Microsoft-platform dat ook wel wordt genoemd als Lockhart.

Zal het zo zijn? Zullen we volgende maand eindelijk de aankondiging van deze gezegende en meer toegankelijke witte console zien?