De langverwachte officiële status van het vijfde en laatste deel van The Paper House. Netflix heeft namelijk de startdatum van de opnames en de locaties bekendgemaakt waar de volgende afleveringen van de Spaanse tv-serie zullen plaatsvinden.

Het filmen begint 3 augustus en zal worden vastgehouden Spanje, Denemarken Portugal.

“We hebben meer dan een jaar nagedacht over hoe de bende te ontbinden, de professor aan de lijn te krijgen en een aantal personages in onomkeerbare situaties te brengen. Het resultaat is deel 5 van The Paper House. De strijd bereikt de meest extreme en wilde niveaus, maar het seizoen is de meest opwindende en epische ooit. "

De cast is bijna bevestigd, met de toevoeging van twee elementen en gezichten die bekend zijn in de originele Netflix-producties. We praten over Miguel Angel Silvestre (Sky Rojo, Sense 8) is Patrick gemaakt (La gran familia española, leven zonder toestemming).