The Last of Us wordt binnenkort een tv-serie, maar wat kunnen we verwachten? Geen 1: 1-kopie van de videogames, maar een verhaal dat het narratieve universum zal uitbreiden.

Craig Mazin, de producent van de opkomende HBO-tv-serie en al auteur van de bekroonde Tsjernobyl, wilde het Naughty Dog-team feliciteren met hun uitstekende werk aan De laatste van ons deel 2, maar niet alleen. Mazin heeft in feite een kleine verklaring uitgebracht over de aard van de tv-serie die binnenkort in productie gaat, en kondigde aan dat het verhaal zal uitbreiden naar wat we al weten.

“Ik denk dat fans bezorgd zijn dat wanneer de rechten van een IP aan iemand anders in licentie worden gegeven, ze het niet begrijpen en het van streek willen maken. Daarom werk ik samen met degene die het heeft gemaakt (Druckmann), dus de wijzigingen die we zullen aanbrengen, zijn bedoeld om de leemtes op te vullen en het verhaal uit te breiden. We hebben het niet over schokken, maar over uitbreiden ”.

Kunnen we daarom een ​​samenhangend en opwindend verhaal verwachten zoals verteld in de exclusieve PlayStation? Laten we hopen.