Na het enorme succes van de films zijn de Avengers klaar om op consoles en pc te landen en het wachten is erg lang. Alle Marvel-helden worden bestuurd door de spelers, maar misschien moeten de Xbox-, pc- en Stadia-helden dat wel zonder Spider-Man.

Un plaats hij pre-orderde het spel Marvel's Avengers, maar alleen in de PlayStation 4-versie is er een tot nu toe onbekende verduidelijking: "Speelt als Spider-Man, exclusief op PS4'.

momenteel deze vermelding is verwijderd, dus het zou een fout kunnen zijn of misschien informatie die nog niet was onthuld. De exclusiviteit van Spider-Man zou niet eens zo absurd zijn, gezien de release van Marvel's Spider-Man op Sony-consoles en cinematografische rechten, altijd van het Japanse bedrijf.

Zal het echt zo zijn? We zullen het in de toekomst alleen zeker weten.