Het duurt niet lang voordat fans het in handen kunnen krijgen Xbox-serie X. De indiscretion komt uit Telstra, een Australisch telecommunicatiebedrijf en partner van Microsoft, die in een communicatie met klanten schreef dat pre-orders zullen zijn "Binnenkort beschikbaar". De release luidt:

"Je hebt ermee ingestemd om informatie over Xbox Series X te ontvangen. Pre-orders voor Xbox Series X met Xbox All Access gaan binnenkort van start. Het aanbod is exclusief voor klanten van Telestra. "

In de tekst wordt expliciet gesproken over pre-orders via Xbox All Access, wat zou kunnen betekenen dat Microsoft van plan is prioriteit te geven aan iedereen die zich op dat abonnement heeft geabonneerd. Zelfs als dat zo was, kunnen de pre-orders die voor iedereen openstaan ​​niet zo ver weg zijn.

Xbox-serie X | Xbox

Het Xbox All Access-lidmaatschap is een optie die beschikbaar is voor Microsoft-klanten in de Verenigde Staten, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Hiermee kunt u een maandelijks bedrag betalen dat begint bij ongeveer $ 20 en er een ontvangt Xbox One S, Xbox One X of een Xbox One All-Digital, naast toegang tot de Game Pass en Xbox Live Gold. Na betaling van 24 maanden abonnement kan de klant de console behouden.

Telestra is de Australische dealer van dit abonnement, dus een partner die nauw samenwerkt Microsoft. Deze release van het Australische bedrijf voedt de geruchten dat het evenement in augustus wordt gezien als het evenement waarin de prijs zal worden onthuld Xbox-serie X.