Niettegenstaande commercieel falen en de problemen die zich in de prestatie, Hideki Kamiya zou bereid zijn een vervolg voor te ontwikkelen The Wonderful 101.

Hideki Kamiya platina-spellenTijdens een recente interview de directeur van Platinum Games hij bekende dat het idee van een mogelijk vervolg op de Beat-em up met Super Sentai-thema al lang bestaat een vaste spijker, en hoe het je bang maakt:

"In het verleden heb ik altijd de neiging gehad om een ​​limiet aan het spel te stellen, laten we zeggen ongeveer 10, en tijdens de ontwikkeling werden die 10 11, daarna 12, 13 en 14 ... Ik voel dat het met The Wonderful 101 zo ging en ik denk dat , voor de volgende moeten we het groter en beter maken. Als ik denk aan het woord vervolg, en denk aan het uiteindelijke resultaat van het origineel, zou ik bang zijn als we die limiet die we onszelf hadden opgelegd zouden kunnen overwinnen. "

Kortom, voorlopig is het idee van een vervolg nog niet uitgekomen, maar rekening houdend met het succes van de campagne Kickstarter en de enorme investering van Tencentzou een vervolg echt kunnen komen.