SANTA MONICA, Californië - (BUSINESS WIRE) –Activision Blizzard, Inc. (Nasdaq: ATVI) heeft vandaag recordresultaten voor het tweede kwartaal van 2020 bekendgemaakt.

"Onze missie om de wereld te verbinden en te betrekken door middel van episch entertainment is nog nooit zo zinvol geweest", zegt Bobby Kotick, Chief Executive Officer van Activision Blizzard. "Onze 400 miljoen spelers blijven plezier, vreugde en prestatie ervaren door onze games. Onze recordbetrokkenheid resulteerde in een grotere omzet en winst per aandeel dan eerder was voorspeld. Hoewel economische onzekerheid van invloed kan zijn op onze resultaten op korte termijn, moeten de initiatieven die onze groei voor de eerste helft van het jaar hebben gestimuleerd, ook de basis leggen voor groei op lange termijn. "

Financiële statistieken

Q2

(in miljoenen, behalve EPS)

2020

Voorafgaande Outlook *

2019

GAAP Netto-inkomsten

$ 1,932

$ 1,690

$ 1,396

Gevolgen van GAAP-opschortingenA

$ 146

($ 15)

($ 189)

GAAP EPS

$ 0.75

$ 0.54

$ 0.43

Niet-GAAP EPS

$ 0.81

$ 0.64

$ 0.53

Gevolgen van GAAP-opschortingenA

$ 0.16

$ 0.01

($ 0.15)

* Voorafgaande vooruitzichten werden verstrekt door het bedrijf op mei 5, 2020 in de release van de winst.

Voor het kwartaal dat eindigde op 30 juni 2020, bedroegen de netto-inkomsten van Activision Blizzard volgens GAAP $ 1.93 miljard, vergeleken met $ 1.40 miljard voor het tweede kwartaal van 2019. GAAP-netto-inkomsten uit digitale kanalen waren $ 1.59 miljard, vergeleken met $ 1.09 miljard voor het tweede kwartaal van 2019. De operationele marge van GAAP was 39%. De GAAP-winst per verwaterd aandeel bedroeg $ 0.75, vergeleken met $ 0.43 voor het tweede kwartaal van 2019.

Voor het kwartaal eindigend op juni 30, 2020, op niet-GAAP-basis, was de operationele marge van Activision Blizzard 42% en de winst per verwaterd aandeel was $ 0.81, vergeleken met $ 0.53 voor het tweede kwartaal van 2019.

Voor het kwartaal eindigend op juni 30, 2020, bedroeg de operationele cashflow $ 768 miljoen. Voor de laatste twaalf maanden bedroeg de operationele cashflow $ 2.14 miljard.

GAAP- en niet-GAAP-resultaten, raadpleeg de onderstaande tabellen.

Operating Metrics

Voor het kwartaal eindigend op juni 30, 2020, de netto boekingen van Activision BlizzardB bedroeg $ 2.08 miljard, vergeleken met $ 1.21 miljard voor het tweede kwartaal van 2019. Netto boekingenB van digitale kanalen bedroeg $ 1.82 miljard, vergeleken met $ 1.01 miljard voor het tweede kwartaal van 2019. In-game netto boekingenC waren $ 1.37 miljard, vergeleken met $ 778 miljoen voor het tweede kwartaal van 2019.

Voor het kwartaal dat eindigde op 30 juni 2020, algemene Activision Blizzard Monthly Active Users (MAU's)D waren 428 miljoen.

Geselecteerde zakelijke hoogtepunten

Activision Blizzard overtrof de vooruitzichten voor het tweede kwartaal. Sterke uitvoering tegen onze drie strategische groei-aanjagers van het vergroten van het bereik van het publiek, de betrokkenheid en de investeringen van spelers, stelde ons in staat fantastische ervaringen te bieden aan een groter gaming-publiek, tegen een achtergrond van vraagwind vanuit de shelter-at-home. Elk van onze belangrijkste franchises leverde beter dan verwachte resultaten op, met groei onder leiding van de Call of Duty® franchise na de lancering van WarzoneTM. De toegenomen investeringen en succesvolle initiatieven die de sterke resultaten van het tweede kwartaal hebben aangewakkerd, stellen ons in staat om onze mondiale gemeenschappen blij te maken en duurzame financiële prestaties te blijven leveren.

Activision

 • Activision had 125 miljoen MAU'sD in het tweede kwartaal.
 • Call of Duty: Warzone heeft tot nu toe meer dan 75 miljoen spelers bereikt. In het eerste volledige kwartaal sinds Warzone gelanceerd, uren gespeeld in de Modern Warfare® universum groeide achtvoudig op jaarbasis, aangedreven door zowel bestaande als nieuwe spelers.
 • Modern Warfare meer spelers dan een lanceringskwartaal toegevoegd aan de premium Call of Duty-ervaring dan ooit tevoren, waarbij het merendeel door upgrades van Warzone. Op pc, verbruik tot op heden voor Modern Warfare is meer dan het dubbele van de vorige titel.
 • Call of Duty netto boekingen in het spelC meer dan verdubbeld kwartaal-op-kwartaal en waren ongeveer vijf keer hoger dan het kwartaal van vorig jaar en bereikten een nieuw kwartaalrecord.
 • Call of Duty Mobile zag een sterke opeenvolgende groei in betrokkenheid en spelersinvesteringen, die profiteerde van zowel de tegenwind op de plaats en de voortdurende inspanningen van het team om de gameplay, maandelijkse seizoensinhoud en de in-game economie verder te optimaliseren. De game bereikte de best scorende hitlijsten in Amerikaanse app-winkels1, waarbij elk van de drie seizoenen in Q2 meer netto boekingen genereerdeB per dag dan de vorige.

Blizzard

 • Blizzard had 32 miljoen MAU'sD in het tweede kwartaal.
 • World of Warcraft® het bereik en de betrokkenheid namen opnieuw opeenvolgend toe, aangezien de omstandigheden voor onderdak aan huis het sterke traject van de franchise verder versterkten. De Shadowlands expansie kreeg een enthousiaste reactie van spelers bij de openbare tests, waarbij de pre-sales nog verder versnelde voorafgaand aan de release in het vierde kwartaal. Franchise-engagement is op dit moment het hoogste in een decennium voorafgaand aan een uitbreiding.
 • haardplaat®'s Ashes of OutlandTM uitbreiding gelanceerd naast een nieuwe heldenklasse, terwijl het uitgebreide team het tempo van innovatieve inhoud in de franchise bleef versnellen.
 • Overwatch® de betrokkenheid groeide jaar op jaar, ook onder terugkerende spelers.

koning

 • King had 271 miljoen MAU'sD in het tweede kwartaal.
 • King zorgde aan het begin van het kwartaal voor een sterke toename van bereik en betrokkenheid te midden van omstandigheden in de opvang. Terwijl deze tegenwind in de tweede helft van het kwartaal matigde, MAU'sD bleef jaar op jaar hoger, gedreven door de Candy CrushTM franchise.
 • Candy Crush MAU's franchiseD groeide met een dubbelcijferig percentage op jaarbasis. De conversie van betalers groeide jaar op jaar en Candy Crush was opnieuw de best verdienende franchise in de Amerikaanse mobiele app-winkels.1
 • King heeft aangekondigd dat het de geliefde van Activision zal brengen NeerstortenTM franchise naar het mobiele platform met Crash Bandicoot: On the Run!TM, een ambitieuze nieuwe kijk op de hardloopcategorie met diepgaande sociale en resource management-elementen.
 • AdvertentienetboekingenB groeide sterk op jaarbasis en versnelde gedurende het kwartaal, zelfs tegen de achtergrond van aanhoudende tegenwind in de digitale reclamesector.

Bedrijfsvooruitzichten

Ons bedrijf blijft een sterk momentum ervaren, zelfs als de wind in bepaalde delen van de wereld gematigd wordt door beschutting. In de tweede helft van het jaar verwachten we belangrijke nieuwe inhoud te introduceren in belangrijke franchises met een aanzienlijk groter publiek dan we eerder hebben gezien, wat de mogelijkheid creëert voor sterke financiële prestaties. De volledige omvang van de impact van de COVID-19-pandemie op onze activiteiten, activiteiten en financiële resultaten zal afhangen van talrijke evoluerende factoren die we op dit moment niet volledig kunnen voorspellen, en we blijven ons bewust van risico's en onzekerheden met betrekking tot wereldwijde economische zwakte, stijgende werkloosheid, druk op het detailhandelskanaal, prijsstelling en andere potentiële factoren. We blijven geloven dat we voorzichtig zijn in onze begeleiding om rekening te houden met deze risico's, en zien het potentieel voor overprestaties als deze risico's niet optreden. Over het geheel genomen verhogen we, zelfs met deze achtergrond, onze vooruitzichten voor de netto-inkomsten, netto-boekingen en winst per jaar, meer dan de outperformance voor het tweede kwartaal.

(in miljoenen, behalve EPS)

GAAP
Outlook

Non-GAAP
Outlook

Impact van GAAP
opschortingenA

CY 2020

Netto-inkomsten

$ 7,275

$ 7,275

$ 350

EPS

$ 2.46

$ 2.87

$ 0.18

Volledig verwaterde aandelen

780

780

Q3 2020

Netto-inkomsten

$ 1,800

$ 1,800

($ 150)

EPS

$ 0.64

$ 0.75

($ 0.15)

Volledig verwaterde aandelen

780

780

Net boekingenB wordt naar verwachting $ 7.625 miljard voor 2020 en $ 1.650 miljard voor het derde kwartaal van 2020.

Kapitaaltoewijzing

Het bedrijf heeft betaald een contant dividend van $ 0.41 per gewoon aandeel, een stijging van 11% op jaarbasis, op 6 mei 2020, aan aandeelhouders die aan het einde van de handel op 15 april 2020 bekend waren. De contante betalingen bedroegen $ 316 miljoen.

Conference Call

Vandaag op 4: 30 pm EDT zal het management van Activision Blizzard een conference call en webcast organiseren om de bedrijfsresultaten voor het kwartaal eindigend op juni 30, 2020 en de vooruitzichten van het management voor de rest van het kalenderjaar te bespreken. Het bedrijf verwelkomt alle leden van de financiële en mediagemeenschappen en andere geïnteresseerde partijen om te bezoeken https://investor.activision.com om naar de telefonische vergadering te luisteren via live webcast of om de oproep live te beluisteren door te bellen naar 866-777-2509 in de VS We moedigen deelnemers aan om zich vooraf in te schrijven voor de telefonische vergadering via de volgende link http://dpregister.com/10145881. Een herhaling van de oproep is ook beschikbaar na de conclusie van de oproep https://investor.activision.com/events.cfm.

Over Activision Blizzard

Activision Blizzard, Inc. verbindt en verbindt de wereld door middel van episch entertainment. Activision Blizzard, lid van de Fortune 500 en S&P 500, is een toonaangevend interactief entertainmentbedrijf. We verrukken honderden miljoenen maandelijks actieve gebruikers over de hele wereld via franchises, waaronder Activision's Call of Duty® en Crash Bandicoot ™, Blizzard Entertainment's World of Warcraft®, Overwatch®, Hearthstone®, Diablo® en StarCraft®, en King's Candy Crush ™, Bubble Witch ™ en Farm Heroes ™. Activision Blizzard, met hoofdkantoor in Santa Monica, Californië, heeft vestigingen over de hele wereld. Meer informatie over Activision Blizzard en zijn producten is te vinden op de website van het bedrijf, www.activisionblizzard.com.

1 Gebaseerd op App Annie Intelligence.

A Netto effect van boekhoudkundige verwerking van uitgestelde inkomsten op bepaalde van onze online-producten. We hebben online services en / of services kunnen bieden. zijn over het algemeen minder dan een jaar. De gerelateerde kosten van opbrengsten worden opgenomen en als last opgenomen. Impact van wijzigingen in uitstel van betaling heeft betrekking op het netto-effect van uitstel van opbrengsten van de behandeling van opbrengsten, van de doeleinden van EPS, van de gerelateerde uitstel van behandeling en van de daarmee verband houdende fiscale gevolgen. Internationaal sluit het management de impact van deze verandering in inkomsten uit inkomsten en gerelateerde opbrengsten uit bij het evalueren van de operationele prestaties van het bedrijf, bij het plannen, voorspellen en analyseren van toekomstige perioden en bij het beoordelen van de prestaties van het managementteam. Het management is van mening dat dit gepast is omdat dit een analyse van de prestaties mogelijk maakt op basis van de timing van daadwerkelijke transacties met onze klanten. Bovendien gelooft het management in de vermindering van de opbrengsten en in de opbrengsten van ons besturingssysteem.

B Netboekingen is een netwerk van producten en diensten. impact van uitstel.

C In-game netto boekingen omvatten voornamelijk de netto hoeveelheid downloadbare content en microtransacties tijdens de periode, en is gelijk aan de netto-inkomsten in de game exclusief het effect van uitstel.

D Maandelijkse actieve gebruiker ("MAU") Definitie: We controleren MAU's als een belangrijke maat voor de totale omvang van ons gebruikersbestand. MAU's zijn het aantal personen dat in een bepaalde maand toegang heeft gehad tot een bepaald spel. We berekenen gemiddelde MAU's in een periode door het totale aantal MAU's in elk van de maanden in een bepaalde periode op te tellen en dat totaal te delen door het aantal maanden in de periode. Een persoon die toegang heeft tot twee van onze spellen zou als twee gebruikers worden geteld. Vanwege technische beperkingen zou voor Activision en King een persoon die in dezelfde periode op twee platforms of apparaten toegang heeft tot dezelfde game geteld worden als twee gebruikers. Voor Blizzard wordt een persoon die in de relevante periode op twee platforms of apparaten toegang tot het spel heeft, in het algemeen als één gebruiker geteld. In bepaalde gevallen vertrouwen we op derden om onze spellen te publiceren. In deze gevallen zijn MAU-gegevens gebaseerd op informatie die ons door die derde partijen is verstrekt, of, als er geen definitieve gegevens beschikbaar zijn, redelijke schattingen van MAU's voor deze door derden gepubliceerde spellen.

Niet-GAAP financiële maatregelen: Als aanvulling op onze financiële maatregelen in overeenstemming met US Generally Accepted Accounting Principles ("GAAP"), presenteert Activision Blizzard bepaalde niet-GAAP-maatstaven voor financiële prestaties. Deze niet-GAAP financiële maatregelen zijn niet bedoeld om afzonderlijk te worden beschouwd, ter vervanging van, of belangrijker dan de financiële informatie die is opgesteld en gepresenteerd in overeenstemming met GAAP. Bovendien hebben deze niet-GAAP-maatregelen beperkingen omdat ze niet de items weergeven die verband houden met de bedrijfsresultaten van de onderneming zoals bepaald in overeenstemming met GAAP.

Activision Blizzard biedt netto-inkomsten (verlies), winst (verlies) per aandeel, operationele marge en begeleiding, zowel inclusief (in overeenstemming met GAAP) als met uitzondering van (niet-GAAP) bepaalde items. Het volgende is een voorbeeld van wisselkoersschommelingen. Activision Blizzard biedt bovendien EBITDA (gedefinieerd als GAAP nettoresultaat (verlies) vóór rentelasten (inkomsten), inkomstenbelasting, afschrijvingen en amortisatie) en aangepaste EBITDA (gedefinieerd als niet-GAAP operationele marge (zie financiële niet-GAAP hieronder) ) vóór afschrijving). De niet-GAAP financiële maatregelen sluiten de volgende items uit, zoals van toepassing in een bepaalde rapportageperiode:

 • uitgaven in verband met op aandelen gebaseerde beloningen;
 • de afschrijving van immateriële activa van de boekhouding van de inkoopprijs;
 • vergoedingen en andere kosten in verband met acquisities, inclusief gerelateerde schuldfinanciering, en herfinanciering van langlopende schulden, inclusief boetes en de afschrijving van niet-geamortiseerde discontovoeten en uitgestelde financieringskosten;
 • herstructurering en gerelateerde kosten;
 • andere niet-contante kosten van herclassificatie van bepaalde cumulatieve omrekeningsaanpassingen in inkomsten zoals vereist door GAAP;
 • de inkomstenbelastingaanpassingen verbonden aan de bovenstaande items (niet-GAAP belasting op inkomstenbelasting wordt berekend op basis van de GAAP vóór belastingen volgens ASC 740, die een jaarlijkse effectieve belastingtariefmethode gebruikt om de resultaten); en
 • belangrijke afzonderlijke belastinggerelateerde items, waaronder de Tax Cuts and Jobs Act, vastgesteld in december 2017, en andere ongebruikelijke of unieke belastinggerelateerde items en activiteiten.

In de toekomst kan Activision Blizzard ook overwegen of andere items ook moeten worden uitgesloten bij de berekening van de niet-GAAP financiële maatregelen die door het bedrijf worden gebruikt. Het management is van mening dat de presentatie van deze niet-GAAP financiële maatregelen beleggers extra nuttige informatie biedt om de financiële en operationele prestaties van Activation Blizzard te meten. De maatregelen vergemakkelijkten met name het vergelijken van operationele prestaties met tijdsperioden en met behulp van investeerders om de operationele resultaten van Activision Blizzard beter te begrijpen door bepaalde items uit te sluiten die een indicatie kunnen zijn van de kernactiviteiten, bedrijfsresultaten of toekomstige vooruitzichten van de onderneming. Bovendien houden we rekening met kwantitatieve en kwalitatieve factoren bij het beoordelen van de impact van items die aanzienlijk kunnen zijn of die een invloed kunnen hebben op de lopende financiële en zakelijke prestaties of trends. Internationaal gebruikt het management deze niet-GAAP financiële maatstaven, beoordeelt het de bedrijfsresultaten van het bedrijf en meet het de naleving van het schuldfinancieringsconcept van het bedrijf, evenals bij planning en prognoses.

Activision Blizzard's niet-GAAP financiële maatregelen, niet-GAAP winst per aandeel, niet-GAAP operationele marge en niet-GAAP of aangepaste EBITDA doen geen gestandaardiseerde betekenis hebben. Daarom kunnen andere bedrijven dezelfde of vergelijkbare benoemde maatregelen gebruiken, maar verschillende items uitsluiten, die beleggers vergelijkbare inzichten kunnen geven in de prestaties van Activision ten opzichte van andere bedrijven.

GAAP van Blizzard, evenals niet-GAAP, resultaten en vooruitzichten - ADAP-maatregelen en door een afstemming te bieden die de aangebrachte aanpassingen aangeeft en beschrijft.

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen: De hierin opgenomen verklaringen die geen historische feiten zijn, zijn toekomstgerichte verklaringen, waaronder, maar niet beperkt tot, verklaringen over: (1) projecties van inkomsten, uitgaven, inkomsten of verliezen, winsten of verliezen per aandeel, cashflow of andere financiële posten ; (2) verklaringen van onze plannen en doelstellingen, inclusief die met betrekking tot de vrijgave van producten of diensten en herstructureringsactiviteiten; (3) verklaringen van toekomstige financiële of operationele prestaties, inclusief de impact van belastingposten daarop; en (4) verklaringen van veronderstellingen die aan dergelijke verklaringen ten grondslag liggen. Activision Blizzard, Inc. gebruikt over het algemeen woorden als "vooruitzichten", "voorspelling", "wil", "zou", "zou", "zou", "moeten zijn", "plannen", "doelstellingen", "gelooft", "" Mei "," zou kunnen "," verwacht "," van plan "," zoekt "," anticipeert "," schat "," toekomst "," gepositioneerd "," potentieel "," project "," blijft " gepland, "ingesteld op", "onderworpen aan", "aanstaande" en andere soortgelijke woorden en uitdrukkingen om toekomstgerichte verklaringen te helpen identificeren. Toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan zakelijke en economische risico's, weerspiegelen de huidige verwachtingen, schattingen en projecties van het management over ons bedrijf, en zijn inherent onzeker en moeilijk te voorspellen.

We waarschuwen dat een aantal belangrijke factoren, waarvan er vele buiten onze macht liggen, ertoe kunnen leiden dat onze werkelijke toekomstige resultaten en andere toekomstige omstandigheden wezenlijk verschillen van die uitgedrukt in toekomstgerichte verklaringen. We caution that a number of important factors, many of which are beyond our control, could cause our actual future results and other future circumstances to differ materially from those expressed in any forward-looking statements. Such factors include, but are not limited to: the ongoing global impact of a novel strain of coronavirus which emerged in December 2019 (“COVID-19”) (including, without limitation, the potential for significant short- and long-term global unemployment and economic weakness and a resulting impact on global discretionary spending; potential strain on the retailers and distributors who sell our physical product to customers; effects on our ability to release our content in a timely manner; the impact of large-scale intervention by the Federal Reserve and other central banks around the world, including the impact on interest rates; and volatility in foreign exchange rates); our ability to consistently deliver popular, high-quality titles in a timely manner, which has been made more difficult as a result of the COVID-19 pandemic; concentration of revenue among a small number of franchises; our ability to satisfy the expectations of consumers with respect to our brands, games, services, and/or business practices; our ability to attract, retain and motivate skilled personnel; rapid changes in technology and industry standards; competition, including from other forms of entertainment; increasing importance of revenues derived from digital distribution channels; risks associated with the retail sales business model; the continued growth in the scope and complexity of our business, including the diversion of management time and attention to issues relating to the operations of our newly acquired or started businesses and the potential impact of our expansion into new businesses on our existing businesses; substantial influence of third-party platform providers over our products and costs; risks associated with transitions to next-generation consoles; success and availability of video game consoles manufactured by third parties; risks associated with the free-to-play business model, including dependence on a relatively small number of consumers for a significant portion of revenues and profits from any given game; our ability to realize the expected financial and operational benefits of, and effectively implement and manage, our previously-announced restructuring actions; our ability to quickly adjust our cost structure in response to sudden changes in demand; risks and costs associated with legal proceedings; intellectual property claims; changes in tax rates or exposure to additional tax liabilities, as well as the outcome of current or future tax disputes; our ability to sell products at assumed pricing levels; reliance on external developers for development of some of our software products; the amount of our debt and the limitations imposed by the covenants in the agreements governing our debt; the seasonality in the sale of our products; counterparty risks relating to customers, licensees, licensors, and manufacturers, which have been magnified as a result of the COVID-19 pandemic; risks associated with our use of open source software; piracy and unauthorized copying of our products; insolvency or business failure of any of our partners, which has been magnified as a result of the COVID-19 pandemic; risks and uncertainties of conducting business outside the United States; increasing regulation of our business, products, and distribution in key territories; compliance with continually evolving laws and regulations concerning data privacy; reliance on servers and networks to operate our games and our proprietary online gaming service; potential data breaches and other cybersecurity risks; and the other factors identified in “Risk Factors” included in Part I, Item 1A of our Annual Report on Form 10-K for the year ended December 31, 2019 and our Quarterly Report on Form 10-Q ended June 30, 2020.

De toekomstgerichte verklaringen in dit document zijn gebaseerd op informatie waarover Activision Blizzard, Inc. beschikte op de datum van indiening en we aanvaarden geen verplichting om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken. Hoewel wordt aangenomen dat deze toekomstgerichte verklaringen waar zijn, kunnen ze uiteindelijk onjuist blijken te zijn. Deze verklaringen zijn geen garanties voor onze toekomstige prestaties en zijn onderhevig aan risico's, onzekerheden en andere factoren, waarvan sommige buiten onze controle liggen en ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de huidige verwachtingen.

ACTIVISION BLIZZARD, INC. EN DOCHTERONDERNEMINGEN

VERKORT GECONSOLIDEERDE VERKLARINGEN VAN ACTIVITEITEN

(Gecontroleerd)

(Bedragen in miljoenen, behalve gegevens over delen)

Drie maanden geleden
Juni 30,

Zes maanden beëindigd
Juni 30,

2020

2019

2020

2019

Netto-inkomsten

Product verkoop

$

533

$

359

$

1,076

$

1,015

Abonnementen, licenties en andere inkomsten1

1,399

1,037

2,643

2,205

Totale netto-inkomsten

1,932

1,396

3,719

3,220

Kosten en uitgaven

Kosten van inkomsten - productverkoop:

Productkosten

137

99

255

251

Software-royalty's, aflossing en intellectuele-eigendomsrechten

33

51

115

162

Kosten van inkomsten - abonnement, licenties en andere:

Game-operaties en distributiekosten

271

230

529

469

Software-royalty's, aflossing en intellectuele-eigendomsrechten

28

53

74

114

Product ontwikkeling

291

244

528

492

Sales en marketing

242

191

485

397

Algemeen en administratief

175

170

343

350

Herstructurering en gerelateerde kosten

6

22

29

79

Totale kosten en uitgaven

1,183

1,060

2,358

2,314

Bedrijfsresultaat

749

336

1,361

906

Rente en andere kosten (inkomsten), netto

22

(34

)

30

(31

)

Inkomsten voor belastingen

727

370

1,331

937

Inkomstenbelasting

147

42

247

163

netto-inkomen

$

580

$

328

$

1,084

$

774

Gewone inkomsten voor gewoon aandeel

$

0.75

$

0.43

$

1.41

$

1.01

Gewogen gemiddeld aantal uitstaande gewone aandelen

771

766

770

765

Verwaterde inkomsten voor gewoon aandeel

$

0.75

$

0.43

$

1.40

$

1.01

Gewogen gemiddelde gewone aandelen uitstaand onder verwatering

776

770

775

770

Contacten

Activision Blizzard, Inc.

Investeerders en analisten:
ir@activisionblizzard.com
or
Druk op:
pr@activisionblizzard.com

Lees hier het volledige verhaal

Bron BEDRIJFSDRAAD