Aas hij heeft zich onlangs bekend gemaakt om zijn oorspronkelijke formule om een ​​"omgekeerde" horror te zijn, dat wil zeggen, zich voor te doen als de eindbaas van het spel, het monster, en te proberen alle mensen die hem tegenkomen te doden.

Absoluut brutaal, maar misschien het pictogram in het startmenu van de Nintendo Switch is te ver gegaan, wat opwindend controverse.

Dat een links was het originele pictogram, degene aan de rechterkant is het nieuwe pictogram nadat de ontwikkelaars, luisterend naar de feedback, de game hebben bijgewerkt. Hoewel het nu een monster vertegenwoordigt, geeft het toch niet het idee van een vreselijke snee in een lichaam, meer lijkend op een gigantische kreeft.

Bovendien hebben Switch-gebruikers altijd de voorkeur gehad pictogrammen die de speltitel / het logo bevattendie we vinden in het nieuwe pictogram.

Horrorspel dat tot schrik leidt, maar de ontwikkelaars zijn erg goed geweest in het luisteren naar de feedback en tevreden consumenten.